06 133 66715 arjen@avsphoto.nl

Hij maakte films op de middelbare school. Maar deze hobby bleek niet levensvatbaar na zijn schooltijd. Het ontbrak aan middelen om goede films te maken en eigenlijk moet je altijd met zijn tweeën zijn.
In de vakantie kwam hij in aanraking met fotografie. Al snel werd de eerste (tweedehandse) spiegelreflex camera gekocht. We praten over de jaren ’80 van de vorige eeuw. Het “analoge tijperk”, dus, er werd nog gewerkt met rolletjes. Om de kosten in bedwang te houden werd er over elke foto goed nagedacht. Vandaar dat er snel verdieping werd gezocht in de techniek.

Zij liep als meisje al vaak met een camera te slepen. Omdat ze haar camera ontgroeit was werd er, op aanraden van de man in de fotovakzaak, door haar ouders geïnvesteerd in een kleinbeeldcamera. Zo liep zij als tiener door het bos en bij de manage om menig rolletje vol te schieten.

Samen combineren zij het beste van twee werelden. Hij met iets meer oog voor de technische kant (is de belichting perfect en is alles wel écht scherp), zij iets meer vanuit de emotie (welk verhaal verteld dit plaatje). Elke shoot of reportage wordt door beide kritische geselecteerd om de perfecte selectie over te houden.

 

Onze eerste camera’s