+31 77 207 207 1 arjen@avsphoto.nl

Plan je shoot

Met meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van fotografie, begrijp ik de kracht van beelden om verhalen te vertellen, emoties vast te leggen en herinneringen te bewaren. Mijn missie is om jouw speciale momenten,  persoonlijkheid of jouw zakelijke visie te vangen in foto’s die de tand des tijds doorstaan.

Of het nu gaat om een familiereportage, portretsessie, een levendig (bedrijfs)evenement, of het vastleggen van business voor jouw website, mijn toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail staat altijd centraal. Ik werk nauw met je samen om jouw visie werkelijkheid te maken en beelden te creëren die spreken en inspireren.

Basis-shoot

Fotoshoot in de studio of op locatie. Het fotograferen zelf neemt 45 minuten tot 1 uur in beslag. Er is mogelijkheid voor verschillende combinatie en of te wisselen van kleding. In de studio maximaal 5 persoenen. Je krijgt minimaal 25 foto’s in hoge resolutie, bewerkt (uitsnede, lichtcorrectie, basis retoucheren) digitaal aangeleverd. Op verzoek uitgebreid geretoucheerd voor grote afdrukken. 

€ 130,-

Mini-shoot

De ideale keuze als je enkel een paar krachtige beelden nodig hebt. Bijvoorbeeld (zakelijke) portretten voor een website of andere publicatie. Dit kan in de studio maar denk ook  eens aan buiten of in je eigen omgeving.
Je krijgt enkele foto’s in hoge resolutie, bewerkt (uitsnede, lichtcorrectie, in overleg uitgebreid geretoucheerd om jouw er op je best uit te laten zien.

€ 50,-

Bruidsreportage standaard

Jullie dag vastgelegd in mooi beelden. De plechtiheid, een fotomoment voor mooie foto’s van jullie als bruidspaar en natuurlijk met de familie en dierbaren tot het aansnijden van de taart.
Natuurlijk is er ook oog voor detail: de ringen, het bruidsboeket en dieene traan van ontroering.

Snel krijgen jullie het ruime aantal foto’s digitaal nabewerkt (uitsnede, lichtcorrectie, basis retouch) aangeleverd. Van te voren hebben we al besproken wat jullie voorkeur heeft, kleur, zwart wit, sepia of juist modern kleurgebruik. Hier houden we met nabewerken rekeing mee, zodat jullie reportage uit een mooie mix bestaat zodat e rvoo riet wat wilt tussen zit.

€ 350,-

Bruidsreportage mini

Alleen een fotomoment op jullie dag met mooie foto’s van jullie als bruidspaar en de tradiotonele faminlie fotto’s? Dat kan ook!
We plannen ongeveer een uur op een locatie naar jullie keuze. Snel krijgen jullie alle foto’s digitaal aangeleverd. Natuurlijk  voorzien van nabewerking (uitsnede, lichtcorrectie, basis retoucheren).

€ 100,-

Bruidsreportage uitgebreid

Bovenop de standaard reportage gaan we nu verder. We zorgen dat we op tijd bij jullie zijn en de hele dag vastleggen. Zo hebben jullie ook de ook voorbereidingen van zowel de bruid als de bruidegom in beeld. Even als het diner, receptie en opening van het feest.

€ 850,-

Zakelijke fotografie

Zakelijke fotografie is maatwerk. Vaak komen hier meerdere faccetten bij elkaar. Vandaar wij graag met je ingesprek gaan over je wensen en op basis hiervan een passend voorstel voor doen.

in overleg

Wil jij iets anders of heb je speciale wensen, schroom niet en neem contact op. Wij denken graag met je mee!

Hierboven genoemde prijzen zijn, ten zij anders vermeld, inclusief BTW en reiskosten binnen de Gemeete Venlo. Buiten de Gemeente Venlo geldt boven de 10km van ons adres een tarief van 37 ct. per kilometer.